Onze Merken

Na jarenlange ervaring in de surfwereld ben ik tot de conclusie gekomen dat er drie ijzersterke merken zijn welke ik wil verkopen. Lees hieronder waar deze merken stuk voor stuk voor staan.

  • F one maakt van alles, van boards tot foils en wings
  • Takuma maakt ook hele goede foils en wings
  • Apple Tree heeft zich gespecialiseerd in het maken van boards

Appletree maakt de allerbeste, meest lichtgewicht en Hi-Tek surfboards in de industrie, wereldwijd gerespecteerd van Wieger en Jorrit Buurma, ooit ontstaan bij de applegaard de Olmenhorst en met de nieuwe fabriek inmiddels in Portugal de boardshapers die alle verwachtingen elke keer weer overtreffen. Stock boards of volledig custom met paintjobs deckpads, alles is mogelijk!

F-One De Strike was 2021 niet voor niets wing van het jaar, ultra licht, dus ultiem voor golfrijden, extreem veel power, heel direct, snoeiharde leading edge die zorgt voor minimale vervorming en dus directe power. En heel lichte bardruk zodat het niet zwaar aan voelt met varen.

Ook de foils zijn alom geprezen gewaardeerd en getest, Phantom is de high performance foil die zo goed is dat ook de beginner er mee kan starten!

Boards van betaalbaar en perfect voor de start tot high end lichtgewicht en de perfecte shapes voor ee stijle en veilige leercurve of high end gebruik.

Takuma is 100 % foil brand en daardoor specialist in het ontwikkelen van de meest geavanceerde hydrofoils. De Helium range is de meest betaalbare en perfecte beginner foil. Kujira is de absolute nr.1 foil van de planeet! Flinterdun en scherp profiel zorgt voor minimale weerstand en dus extreem hoge eindsnelheden.

De walvis structuur is een bewezen techniek en uniek voor Takuma, deze zorgt ervoor de het loslaten van de stroom over de vleugel bij lage snelheid op de ‘dikkere’ stukken latr plaats vindt dan op het dunne stuk ertussen. Daardoor valt de foil niet bij lage snelheid in 1 eer weg zoals alke andere foil wel dot, zie daar een lagere stall speed zoals dat heet en doordat je deze voelt aankomen kun je erop reageren!

En dan zijn ze ook nog mega wendbaar, ale eigenschappen die je wil, lees alle lovende recensies op het internet, luister naar de Progression Project van Eric Antonson en kijk naar de team rider Matahi drolet die Teahopoo er mee af surft. Maar juist ook voor onze Nederlandse condities is dit de meest betaalbare en highly advanced foil op de markt vandaag de dag!

Testen kan en mag maar is echt overbodig ;-)